I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)

Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje – aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų, šviežią skonį ir aromatą.

Baltojo balzaminio acto perlai gali būti naudojami dvejopai: prancūziškos virtuvės šedevrų kūryboje ir kasdienio maisto gaminimo procese. Šie perlai praturtina baltosios mėsos, žuvies, vieno kąsnio patiekalų, užkandžių, salotų, daržovių, vaisių, ledų ir saldumynų skonį.

Sudedamosios dalys: koncentruota baltųjų vynuogių misa; baltojo vyno actas; vanduo; tirštiklis: celiuliozės guma; standikliai: kalcio chloridas ir natrio alginatas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 670 KJ / 160 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 29 g

Iš kurių cukrus 28.8 g

Iš viso baltymų 0.2 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 380 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Italija.

27,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
27,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis