I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodieji balzaminio acto perlai (50 g)

Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena juoduosius ikrus. Jie turi stiprų poveikį, didinant gurmanų ir solidžios gastronomijos mylėtojų gretas. Juodieji balzaminio acto perlai gali būti naudojami dvejopai: prancūziškos  bei itališkos virtuvių šedevrų kūryboje bei kasdienio maisto gaminimo procese.

Sudedamosios dalys: virtų vynuogių misa; vyno actas; balzamiko actas iš Modenos (virta vynuogių misa, vynuogių actas) 10%; vanduo; tirštiklis: celiuliozės guma; stingdančios medžiagos: kalcio chloridas (E509), natrio alginatas (E401). Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 412 KJ / 98 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 23.7 g

Iš kurių cukrus 23.7 g

Iš viso baltymų 0.2 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 50 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Italija.

9,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodieji balzaminio acto perlai (50 g)
9,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis