I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Modenos balzaminis actas „INVECCHIATO” (250 ml)

Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir yra itin mėgiamas tikrų gurmanų.

Modenos balzaminis actas „INVECCIATO“ pasižymi tiršta konsistencija, intensyvia spalva, rūgštoku skoniu ir nuostabiu aromatu. Puikiai tinka su raudona ar balta mėsa, sūriu. Taip pat tai gera vaisių, saldainių, desertų ir ledų pagardinimo priemonė.

Sudedamosios dalys: lėtai virta ir koncentruota vynuogių misa, brandinta ąžuolinėse statinėse 10 metų; vyno actas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1302 KJ / 310 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 77 g

Iš kurių cukrus 77 g

Iš viso baltymų <0.1 g

Druska 43 mg

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

17,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Modenos balzaminis actas "INVECCHIATO" (250 ml)
17,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis