I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (250 ml)

Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei graikinio riešuto natomis, užsibaigiančiomis pipirų prieskoniu. Ypatingai tinka mėsos ir pomidorų patiekalams pagardinti, taip pat naudojamas tirštų mėsingų sriubų ir ryškaus skonio salotų su gražgarste, artišokais ir ridikėliais gaminime.

Sudedamosios dalys: 100% pirmo spaudimo ypač tyras Picual alyvuogių aliejus. Be alergenų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 3700 KJ / 900 Kcal

Baltymai 0 g

Angliavandeniai 0 g

Iš kurių cukrus 0 g

Riebalai  100 g

Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 13,808 g, poli-nesočiosios – 10,523 g, mono-nesočiosios – 72,961 g

Cholesterolis 0 mg

Kalis 1 mg

Neryškus vitaminų A ir C, kalcio ir geležies šaltinis

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Ispanija.

 

7,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (250 ml)
7,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis