I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Berno (Bearnaise) padažas HOME CHEF (250 ml)

Paruoštas naudojimui klasikinis prancūziškas Berno Bearnaise padažas yra kreminės tekstūros, su lengva rūgštele, pagardintas žolelėmis. Tradiciškai naudojamas su mėsos kepsniais, taip pat puikiai dera prie žuvies ir termiškai apdorotų daržovių.

Sudedamosios dalys: nugarintas daržovių sultinys (vanduo, svogūnai, baltojo vyno actas, petražolės, peletrūnas, čiobreliai, lauro lapai, baltieji pipirai), sviestas, vynuogių išspaudų aliejus, kiaušinių trynių milteliai, modifikuotas tapijokos krakmolas E1442, citrinų tyrė, baltasis vynas, drusa, peletrūnas, tirštiklis E415, cukrus, dažiklis E160a, petražolės.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1471 kJ/352 kcal

Iš viso riebalų 37,4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,2 g

Iš viso angliavandenių 3,7 g

Iš kurių cukrus 1,3 g

Baltymai 1,4 g

Druska 0,9 g

Kiekis:  250 ml

Laikymo sąlygos: neatidarius, laikant +16-20°C temperatūroje tinka vartoti iki 12 mėnesių. Atidarius laikyti +4°C temperatūroje, sunaudoti per 3-4 dienas.

Kilmės šalis: Norvegija

5,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Berno (Bearnaise) padažas HOME CHEF (250 ml)
5,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis