I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Grybų, su trumų aromatu, padažas CREMA DI FUNGHI PRATAIOLI (495 g)

Padažas pagamintas iš šviežių pievagrybių su triufelių aromatu. Puikiai dera su mėsainiais ir sumuštiniais, taip pat gali būti naudojamas makaronų patiekalams.

Sudedamosios dalys: dvisporiai pievagrybiai (Agaricus bisporus) (78%); saulėgrąžų aliejus; druska; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis; antioksidantas: askorbo rūgštis; tirštiklis: ksantano derva; žolelės; kvapiosios medžiagos; mielių ekstraktas.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 816 kJ/198 kcal

Iš viso riebalų 20 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,1 g

Iš viso angliavandenių 0,7 g

Iš kurių cukrus 0,6 g

Baltymai 2,9 g

Druska 1,3 g

Kiekis: 495 g

Laikymo sąlygos: laikykite aplinkos temperatūroje, atokiai nuo šviesos.

Kilmės šalis: Italija

8,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų, su trumų aromatu, padažas CREMA DI FUNGHI PRATAIOLI (495 g)
8,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis