I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Raudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)

Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su pecorino. Taip pat derinama prie grilyje keptos ir virtos mėsos.

Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai (68%); cukrus; Modenos balzaminis actas (12%); vanduo; ryžių krakmolas; druska; antioksidantas: askorbo rūgštis; konservantas:sieros deoksidas (kaip likutis). Be glitimo.

Energinė vertė 368 kJ/87 kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 20 g

Iš kurių cukrus 19 g

Baltymai 0,8 g

Druska 0,38 g

Kiekis:  190 g

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, atokiai nuo šviesos.

Kilmės šalis: Italija

4,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
4,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis