I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Migdolų riešutų praline pasta (600 g)

Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Naudoti galima ir vieną: tinka tiek pusrytinio skrebučio, tiek blynelių pagardinimui.

Sudedamosios dalys: cukrus 46,5 %, migdolų riešutai 46,5 %, augaliniai (saulėgrąžų) riebalai 7,0 %, emulsiklis sojų lecitinas. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  2268 KJ / 542 Kcal

Iš viso riebalų 32.8 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.9 g

Iš viso angliavandenių 48.8 g

Iš kurių cukrus 48 g

Iš viso baltymų 9.8 g

Druska 0 g

Kiekis: 600 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą švarioje ir sausoje vietoje, 12 – 20° C temperatūroje, kai santykinė drėgmė neviršija 70%.

Kilmės šalis: Belgija.

11,89 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdolų riešutų praline pasta (600 g)
11,89 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis