I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)

RED VELVET – tai biskvitas tiems, kurie įprastiems dalykams mėgsta suteikti naujų spalvų. Raudonas biskvitas? Kodėl gi ne! Vos per pusvalandį iš orkaitės trauksite garuojantį meilės spalvos kepinį, kurį galite patiekti iš karto arba suteikti jam papildomo žavesio. Tai jums padės padaryti mūsų kremų kolekcija bei visų vaivorykštės spalvų desertų pabarstukai. Būkite kūrybiški ir nebijokite eksperimentuoti!

Sudedamosios dalys: cukrus; kvietiniai miltai; kiaušinių milteliai; tešlos kildymo medžiagos: E450, E500; kakava; dažikliai: E120, E172; druska; kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1621 / 388 Kcal

Iš viso riebalų 4.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g

Iš viso angliavandenių 76.5 g

Iš kurių cukrus 47.4 g

Iš viso baltymų 9.5 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 400 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą, sausoje, gerai ventiliuojamoje patalpoje, ne didesnėje kaip 25 °C.

Jums reikės:

  • 400 g RED VELVET mišinio
  • 200 g vandens
  • 72 g aliejaus

Gaminimo būdas: Visus ingredientus supilkite į vieną dubenį ir išmaišykite. Biskvitas kepamas 170 °C temperatūroje apie 40 min.

SKANAUS!

 

3,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis