I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)

RED VELVET – tai biskvitas tiems, kurie įprastiems dalykams mėgsta suteikti naujų spalvų. Raudonas biskvitas? Kodėl gi ne! Vos per pusvalandį iš orkaitės trauksite garuojantį meilės spalvos kepinį, kurį galite patiekti iš karto arba suteikti jam papildomo žavesio. Tai jums padės padaryti mūsų kremų kolekcija bei visų vaivorykštės spalvų desertų pabarstukai. Būkite kūrybiški ir nebijokite eksperimentuoti!

Sudedamosios dalys: cukrus; kvietiniai miltai; kiaušinių milteliai; tešlos kildymo medžiagos: E450, E500; kakava; dažikliai: E120, E172; druska; kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1621 / 388 Kcal

Iš viso riebalų 4.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g

Iš viso angliavandenių 76.5 g

Iš kurių cukrus 47.4 g

Iš viso baltymų 9.5 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 400 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą, sausoje, gerai ventiliuojamoje patalpoje, ne didesnėje kaip 25 °C.

Jums reikės:

  • 400 g RED VELVET mišinio
  • 200 g vandens
  • 72 g aliejaus

Gaminimo būdas: Visus ingredientus supilkite į vieną dubenį ir išmaišykite. Biskvitas kepamas 170 °C temperatūroje apie 40 min.

SKANAUS!

 

3,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis