I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: dekstrozė; cukrus; modifikuotas krakmolas; kvapiosios medžiagos; stingdiklis karageninas; tirštiklis saldžiosios ceratonijos derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalio fosfatas; druska; vanilės ankšties ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1605KJ / 378 Kcal
Iš viso riebalų 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 94 g
Iš kurių cukrus 82.3 g
Iš viso baltymų 0.1 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g grietinėlės standiklio „Panna Cotta“
800 g pieno (20–25 °C)
530 g grietinėlės

„Panna Cotta“ įmaišykite į iki 80 °C įkaitintą pieną su grietinėle, supilkite į formeles / desertus ir palaukite kol sustings.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

3,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis