I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)

Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui.

Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji medžiaga.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1657 kJ / 390 Kcal
Iš viso riebalų 0.0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.0 g
Iš viso angliavandenių 94 g
Iš kurių cukrus 94 g
Iš viso baltymų 3.1 g
Druska 0.19 g

Kiekis: 1000 g

Dozavimas: į dubenį įberti 100 g zefyrų mišinio ir 100 g cukraus, užpilti 100 g vandens. Viską gerai išplakti elektriniu plakikliu apie 5 min.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir vėsioje vietoje.

Kilmės šalis: Italija.

11,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
11,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis