I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; rausvojo apelsino milteliai: sausos rausvųjų apelsinų sultys (7,5%), cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų rūgštis, apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis burokelių raudonasis; galvijų želatina; modifikuotas krakmolas; dekstrozė; kvapioji medžiaga; citrinų rūgštis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1622 KJ / 382 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 85.9 g
Iš kurių cukrus 77.6 g
Iš viso baltymų 7.2 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Rorange Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Rorange Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

4,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)
4,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis