I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Stačiakampė sviestinė tartaletė

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, o kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu saldžiu sluoksniu, todėl jos ne taip greitai sugeria įdaro drėgmę. Tartaletės yra iškeptos, jas galima naudoti vos tik atšildžius. Puikiai tinka šventiniams desertams bei užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (glitimas), sviestas (pienas), cukrus, kiaušiniai, natūralus vanilės ekstraktas, druska. Glaistas: cukrus, augalinis aliejus (palmių aliejus, kokosų aliejus, palmių branduolių aliejus), gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas (E322), natūralus vanilės ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1947 KJ / 465 Kcal

Iš viso riebalų 25 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13.9 g

Iš viso angliavandenių 52.6 g

Iš kurių cukrus 19.6 g

Iš viso baltymų 7.9 g

Druska 0.37 g

Tartaletės išmatavimai: 37 x 100 x 18 mm

Kiekis: padėklas su 14 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje, atidarytą pakuotę laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Kilmės šalis: Prancūzija.

16,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Stačiakampė sviestinė tartaletė
16,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis