I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, kakava, kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu saldžiu sluoksniu, todėl į jas ne taip greitai susigeria įdaro drėgmė. Tartaletės yra iškeptos, todėl jas galima naudoti kai tik atšildote. Puikiai tinka šventiniams desertams bei užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (glitimas), sviestas (pienas), cukrus, kiaušiniai, kakavos milteliai, druska. Glaistas: cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (palmių aliejus, kokosų aliejus, palmių branduolių aliejus), emulsiklis: sojos lecitinas (E322), natūralus vanilės ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2084 KJ / 498 Kcal

Iš viso riebalų 24.4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12.1 g

Iš viso angliavandenių 59 g

Iš kurių cukrus 14.9 g

Iš viso baltymų 7.6 g

Druska 0.12 g

Tartaletės išmatavimai: 37 x 100 x 18 mm

Kiekis: padėklas su 14 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje, atidarytą pakuotę laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Kilmės šalis: Prancūzija.

16,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)
16,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis