I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)

RED VELVET – tai biskvitas tiems, kurie įprastiems dalykams mėgsta suteikti naujų spalvų. Raudonas biskvitas? Kodėl gi ne! Vos per pusvalandį iš orkaitės trauksite garuojantį meilės spalvos kepinį, kurį galite patiekti iš karto arba suteikti jam papildomo žavesio. Tai jums padės padaryti mūsų kremų kolekcija bei visų vaivorykštės spalvų desertų pabarstukai. Būkite kūrybiški ir nebijokite eksperimentuoti!

Sudedamosios dalys: cukrus; kvietiniai miltai; kiaušinių milteliai; tešlos kildymo medžiagos: E450, E500; kakava; dažikliai: E120, E172; druska; kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1621 / 388 Kcal

Iš viso riebalų 4.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g

Iš viso angliavandenių 76.5 g

Iš kurių cukrus 47.4 g

Iš viso baltymų 9.5 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 400 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą, sausoje, gerai ventiliuojamoje patalpoje, ne didesnėje kaip 25 °C.

Jums reikės:

  • 400 g RED VELVET mišinio
  • 200 g vandens
  • 72 g aliejaus

Gaminimo būdas: Visus ingredientus supilkite į vieną dubenį ir išmaišykite. Biskvitas kepamas 170 °C temperatūroje apie 40 min.

SKANAUS!

 

2,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)
2,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis