I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; rausvojo apelsino milteliai: sausos rausvųjų apelsinų sultys (7,5%), cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų rūgštis, apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis burokelių raudonasis; galvijų želatina; modifikuotas krakmolas; dekstrozė; kvapioji medžiaga; citrinų rūgštis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1622 KJ / 382 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 85.9 g
Iš kurių cukrus 77.6 g
Iš viso baltymų 7.2 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Rorange Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Rorange Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

3,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis