I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; rausvojo apelsino milteliai: sausos rausvųjų apelsinų sultys (7,5%), cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų rūgštis, apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis burokelių raudonasis; galvijų želatina; modifikuotas krakmolas; dekstrozė; kvapioji medžiaga; citrinų rūgštis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1622 KJ / 382 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 85.9 g
Iš kurių cukrus 77.6 g
Iš viso baltymų 7.2 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Rorange Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Rorange Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

4,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)
4,49