I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Nuga su karčiojo šokolado triufeliais, alyvuogių aliejumi ir traškiais duonos gabaliukais (130 g)

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų. Nuga su karčiojo šokolado triufeliais, alyvuogių aliejumi ir traškiais duonos gabaliukais – desertas skirtas tikriems gurmanams.

Sudedamosios dalys: juodas šokoladas (kakava: ne mažiau kaip 60%) (56,7%) (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ypač tyras alyvuogių aliejus (22,4%), duona (20%) (kvietiniai miltai, vanduo, mielės, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus, fermentai, emulsiklis: E-472e, miltų apdorojimo medžiaga: E-300), druska, Maldon druska (0,6%).

Sudėtyje yra glitimo. Gali būti kitų riešutų, sezamo, kiaušinių, sulfitų ir pieno produktų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2352 KJ / 566 Kcal

Iš viso riebalų 44 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g

Iš viso angliavandenių 38 g

Iš kurių cukrus 22 g

Iš viso baltymų 5 g

Druska 1,2 g

Grynasis kiekis 130 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nuga su karčiojo šokolado triufeliais, alyvuogių aliejumi ir traškiais duonos gabaliukais (130 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis