I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traški migdolų nuga (80 g)

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų.

Sudedamosios dalys: migdolų nuga (95%) (migdolai (65%), gliukozės-fruktozės sirupas; cukrus; medus; kiaušinio baltymas); traškūs dribsniai (3,7%) (ryžių miltai, cukrus, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas; druska; natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos milteliai.

Sudėtyje gali būti pieno ir kitų riešutų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2147 KJ / 517 Kcal

Iš viso riebalų 36 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,2 g

Iš viso angliavandenių 30 g

Iš kurių cukrus 27 g

Iš viso baltymų 13 g

Druska 0,04 g

Grynasis kiekis 80 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

3,99 

Apie

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų. Sudedamosios dalys: migdolų nuga (95%) (migdolai (65%), gliukozės-fruktozės sirupas; cukrus; medus; kiaušinio baltymas); traškūs dribsniai (3,7%) (ryžių miltai, cukrus, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas; druska; natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos milteliai. Sudėtyje gali būti pieno ir kitų riešutų pėdsakų.   100 gramų gaminio maistingumo informacija: Energinė vertė 2147 KJ / 517 Kcal Iš viso riebalų 36 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,2 g Iš viso angliavandenių 30 g Iš kurių cukrus 27 g Iš viso baltymų 13 g Druska 0,04 g Grynasis kiekis 80 g Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje. Kilmės šalis: Ispanija

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traški migdolų nuga (80 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis