I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Žaliosios citrinos skonio nuga su kepintais KIKOS kukurūzais ir lazdyno riešutų praline (140 g)

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų. Žaliosios citrinos nuga su kepintais kukurūzais ir lazdyno riešutų praline išsiskiria savo skoniu ir tekstūra. Šokolado švelnumas susijungia su kukuruzų ir riešutų traškumu sukurdami įstabų skonių derinį.

Sudedamosios dalys: juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), „kikos“ (18,8 %) (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kvapioji medžiaga), lazdyno riešutai, cukrus, kakavos sviestas, saulėgrąžų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, žaliosios citrinos esencija (0,1 %).

Sudėtyje gali būti kitų riešutų, kiaušinių, glitimo ir sulfitų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2311 KJ / 554 Kcal

Iš viso riebalų 34 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g

Iš viso angliavandenių 54 g

Iš kurių cukrus 34 g

Iš viso baltymų 6,3 g

Druska 0,05 g

Grynasis kiekis 140 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Apie

Nuga gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą nuo 1775 metų. Žaliosios citrinos nuga su kepintais kukurūzais ir lazdyno riešutų praline išsiskiria savo skoniu ir tekstūra. Šokolado švelnumas susijungia su kukuruzų ir riešutų traškumu sukurdami įstabų skonių derinį. Sudedamosios dalys: juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), „kikos“ (18,8 %) (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kvapioji medžiaga), lazdyno riešutai, cukrus, kakavos sviestas, saulėgrąžų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, žaliosios citrinos esencija (0,1 %). Sudėtyje gali būti kitų riešutų, kiaušinių, glitimo ir sulfitų pėdsakų.   100 gramų gaminio maistingumo informacija: Energinė vertė 2311 KJ / 554 Kcal Iš viso riebalų 34 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g Iš viso angliavandenių 54 g Iš kurių cukrus 34 g Iš viso baltymų 6,3 g Druska 0,05 g Grynasis kiekis 140 g Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje. Kilmės šalis: Ispanija

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Žaliosios citrinos skonio nuga su kepintais KIKOS kukurūzais ir lazdyno riešutų praline (140 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis