I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškūs kvietiniai dribsniai (2,5 kg)

Šis birus ir traškus produktas yra pagamintas iš sutrupintų originalių prancūziškų nėriniuotų vaflių. Tai puikus traškus akcentas Jūsų konditeriniams gaminiams: tortų pagrindams, kremams, džiandujoms, saldainių įdarams ir kt.. Kad išliktų traški tekstūra, maišyti su riebalinio pagrindo ingredientais: temperuotu šokoladu, riešutine pasta. Nepatartina naudoti su grietinėle ir kitais pieno produktais ar skysčiais, nes dribsniai linkę sugerti drėgmę bei tampa ištižę ir minkšti. Taip pat dar galima naudoti kaip puošybos elementą ant įvairių desertų bei ledų.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (39 %), cukrus (42,5 %), augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų) 9,1 %, bevandeniai pieno riebalai (4,0 %), pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga (E500ii), emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas: E306.
Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1894 KJ / 453 Kcal

Iš viso riebalų 13 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g, mononesočiųjų – 6.5 g, polinesočiųjų – 2.8 g

Cholesterolis 13.1 mg

Iš viso angliavandenių 77 g

Iš kurių cukrus 44 g

Krakmolas 30 g

Iš viso baltymų 6 g

Maistinės skaidulos 1.8 g

Druska 1 g

Laikymo sąlygos: laikyti švarioje, sausoje vietoje, 12 – 20° C temperatūroje, maksimali drėgmė 70 %.

Kilmės šalis: Belgija.

28,98 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškūs kvietiniai dribsniai (2,5 kg)
28,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis