I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Cukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)

Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų!

Sudedamosios dalys:cukrus (42%); bulvių krakmolas; gliukozės sirupas; kakavos sviestas; kukurūzų krakmolas; emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai (E471); kvapioji medžiaga; tirkštiklis: karboksimetilceliuliozė (E466); konservantas: kalio sorbatas (E202); rūgštiklis: citrinų rūgštis (E330). Sudėtyje gali būti: pieno; sojos pupelių; riešutų.

100 ml gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2141 KJ /511 Kcal
Iš viso riebalų 27,61 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,43 g
Iš viso angliavandenių 65,73 g
Iš kurių cukrus 57,65 g
Iš viso baltymų 0 g
Druska 0 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje, ne aukštesnėje nei 25°C temperatūroje, kur maksimali drėgmė neviršija 50%.

Kilmės šalis: Italija.

12,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
12,99 
1
    1
    Krepšelis
    Juodojo šokolado vermišeliai-558
    Juodojo šokolado vermišeliai (1000 g)
    1 X 16,89  = 16,89