I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Lazdyno riešutų praline pasta (600 g)

Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams, saldainių ar ledų gamyboje. Taip pat galima naudoti ir vieną, tarkim, pusryčiams ant skrudintos riekelės duonos ar blynelių.

Sudedamosios dalys: 50% lazdyno riešutų, 50 % cukraus, emulsiklis sojų lecitinas. Gali būti pieno pėdsakų. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  2296 KJ / 548 Kcal

Iš viso riebalų 32.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.5 g

Iš viso angliavandenių 55.1 g

Iš kurių cukrus 51.7 g

Iš viso baltymų 6.0 g

Druska 0 g

Kiekis: 600 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą švarioje ir sausoje vietoje, 12 – 20° C temperatūroje, kai santykinė drėgmė neviršija 70%.

Kilmės šalis: Belgija.

12,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazdyno riešutų praline pasta (600 g)
12,99 
1
    1
    Krepšelis
    Migdolų riešutų praline pasta -914
    Migdolų riešutų praline pasta (600 g)
    1 X 11,89  = 11,89