I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Stačiakampė sviestinė tartaletė

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, o kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu saldžiu sluoksniu, todėl jos ne taip greitai sugeria įdaro drėgmę. Tartaletės yra iškeptos, jas galima naudoti vos tik atšildžius. Puikiai tinka šventiniams desertams bei užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (glitimas), sviestas (pienas), cukrus, kiaušiniai, natūralus vanilės ekstraktas, druska. Glaistas: cukrus, augalinis aliejus (palmių aliejus, kokosų aliejus, palmių branduolių aliejus), gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas (E322), natūralus vanilės ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1947 KJ / 465 Kcal

Iš viso riebalų 25 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13.9 g

Iš viso angliavandenių 52.6 g

Iš kurių cukrus 19.6 g

Iš viso baltymų 7.9 g

Druska 0.37 g

Tartaletės išmatavimai: 37 x 100 x 18 mm

Kiekis: padėklas su 14 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje, atidarytą pakuotę laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Kilmės šalis: Prancūzija.

16,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Stačiakampė sviestinė tartaletė
16,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis