I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, kakava, kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu saldžiu sluoksniu, todėl į jas ne taip greitai susigeria įdaro drėgmė. Tartaletės yra iškeptos, todėl jas galima naudoti kai tik atšildote. Puikiai tinka šventiniams desertams bei užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (glitimas), sviestas (pienas), cukrus, kiaušiniai, kakavos milteliai, druska. Glaistas: cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (palmių aliejus, kokosų aliejus, palmių branduolių aliejus), emulsiklis: sojos lecitinas (E322), natūralus vanilės ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2084 KJ / 498 Kcal

Iš viso riebalų 24.4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12.1 g

Iš viso angliavandenių 59 g

Iš kurių cukrus 14.9 g

Iš viso baltymų 7.6 g

Druska 0.12 g

Tartaletės išmatavimai: 37 x 100 x 18 mm

Kiekis: padėklas su 14 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje, atidarytą pakuotę laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Kilmės šalis: Prancūzija.

14,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)
14,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis