I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Apelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: cukrus 47,0 %, kakavos sviestas 29,0 %, nenugriebto pieno milteliai 23,5%, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, lydytas cukrus, emulsiklis – sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, prieskoniai, vanilė. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2370 KJ / 566 Kcal

Iš viso riebalų 35.4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21.3 g

Iš viso angliavandenių 55.5 g

Iš kurių cukrus 55.1 g

Iš viso baltymų 6.1 g

Druska 0.22 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Kilmės šalis: Belgija.

39,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Apelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)
39,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis