I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pieninis šokoladas 33,6 % (1 kg)

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: : cukrus; kakavos sviestas; nenugriebto pieno milteliai; kakavos masė; emulsiklis sojų lecitinas; vanilės kvapioji medžiaga. Tinka vegetarams. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 33,6 %.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2356 KJ / 563 Kcal

Iš viso riebalų 36 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22 g

Iš viso angliavandenių 51 g

Iš kurių cukrus 50 g

Iš viso baltymų 7 g

Druska 0.21 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Kilmės šalis: Belgija.

14,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Mieliniai belgiški vafliai su šokoladu ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mielinės spurgos su šokolado kremu

Autorius: Gian Luca Demarco

Pasiflorų keksas su šokolado užpilu

Autorius: Ali Gadžijevas

Sliuoksniuotas riešutinis pyragas su šokoladiniu kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Pyragaičiai madlenos su šokoladu

Autorius: Ali Gadžijevas

Sausainiai su šokolado gabaliukais

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Šokoladinis desertas su pasiflorais ir mangais

Autorius: Ali Gadžijevas

Plikytos tešlos pyragėliai Paris Brest su šokoladiniu kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Austriškas šokoladinis pyragas Sacher

Autorius: Ali Gadžijevas

Tortas Opera

Autorius: Ali Gadžijevas

Cukinijų Brownie

Autorius: Gardu Gardu

Lazdyno riešutų pyragas su pieninio šokolado kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Šokoladiniai keksiukai (be miltų) su aviečių džemu

Autorius: Ali Gadžijevas

Sluoksniuotas uogų ir maskarponės desertas su karamelizuotais trupiniais

Autorius: Ali Gadžijevas

Plikytos tešlos pyragas, įdarytas plikytu pieninio šokolado kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska

Autorius: Ali Gadžijevas

Pieninis šokoladas 33,6 % (1 kg)
14,49 
1
    1
    Krepšelis
    Šokolado assorti-854
    Šokolado assorti (800 g)
    1 X 16,99  = 16,99