I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodasis šokoladas 54,5 % (1 kg)

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 54,5%, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), natūrali vanilė.  Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2303 KJ / 550 Kcal

Iš viso riebalų 36.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21.9 g

Iš viso angliavandenių 45.5 g

Iš kurių cukrus 42.8 g

Iš viso baltymų 5.1 g

Druska 0.01 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Kilmės šalis: Belgija.

13,89 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas Brookie

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinės varškės spurgos su šokoladiniu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų tortas su juodojo šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai sausainiai be miltų

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Eklerai su plikyto kremo įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis brownie su moliūginiu sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mielinės spurgos su šokolado kremu

Autorius: Gian Luca Demarco

Kavos ir šokolado putėsių desertas

Autorius: Ali Gadžijevas

Šokolado ir kavos keksiukai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Juodojo šokolado putėsinis tortas

Autorius: Ali Gadžijevas

Sliuoksniuotas riešutinis pyragas su šokoladiniu kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Mini brownies su vaniliniu baltojo šokolado kremu

Autorius: Ali Gadžijevas

Pyragaičiai madlenos su šokoladu

Autorius: Ali Gadžijevas

Juodasis šokoladas 54,5 % (1 kg)
13,89 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis