I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 54,5%, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), natūrali vanilė.  Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2303 KJ / 550 Kcal

Iš viso riebalų 36.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21.9 g

Iš viso angliavandenių 45.5 g

Iš kurių cukrus 42.8 g

Iš viso baltymų 5.1 g

Druska 0.01 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Kilmės šalis: Belgija.

30,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)
30,99 
1
    1
    Krepšelis