I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodasis šokoladas (60%) su čili pipirais karšto šokolado gamybai (300 g)

Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas čili pipiro aštrumu sukuria išskirtinį ir iššūkį keliantį skonį. Šokoladas gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą.

Naudojimas:

Užvirinkite 1 l pieno, sudėkite pasmulkintą šokoladą (300 g) ir maišant ištirpinkite. Jei norite tirštos tekstūros karšto šokolado, pieno kiekį sumažinkite iki 500-600 ml.

 

Sudedamosios dalys: kakavos pasta; cukrus; ryžių miltai; čili pipirų milteliai.

Min. kakavos sausųjų medžiagų keikis – 60%.

Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir kitų riešutų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2334 KJ / 488 Kcal

Iš viso riebalų 33 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g

Iš viso angliavandenių 40 g

Iš kurių cukrus 31 g

Iš viso baltymų 7,9 g

Druska <0,01 g

Grynasis kiekis 300 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Apie

Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas čili pipiro aštrumu sukuria išskirtinį ir iššūkį keliantį skonį. Šokoladas gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą. Naudojimas: Užvirinkite 1 l pieno, sudėkite pasmulkintą šokoladą (300 g) ir maišant ištirpinkite. Jei norite tirštos tekstūros karšto šokolado, pieno kiekį sumažinkite iki 500-600 ml.   Sudedamosios dalys: kakavos pasta; cukrus; ryžių miltai; čili pipirų milteliai. Min. kakavos sausųjų medžiagų keikis – 60%. Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir kitų riešutų pėdsakų.   100 gramų gaminio maistingumo informacija: Energinė vertė 2334 KJ / 488 Kcal Iš viso riebalų 33 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g Iš viso angliavandenių 40 g Iš kurių cukrus 31 g Iš viso baltymų 7,9 g Druska <0,01 g Grynasis kiekis 300 g Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje. Kilmės šalis: Ispanija

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodasis šokoladas (60%) su čili pipirais karšto šokolado gamybai (300 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis