I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodasis šokoladas (60%) su vanile karšto šokolado gamybai (300 g)

Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas vanile sukuria šildantį ir jaukumo suteikiantį skonį. Šokoladas gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą.

Naudojimas:

Užvirinkite 1 l pieno, sudėkite pasmulkintą šokoladą (300 g) ir maišant ištirpinkite. Jei norite tirštos tekstūros karšto šokolado, pieno kiekį sumažinkite iki 500-600 ml.

 

Sudedamosios dalys: kakavos pasta; cukrus; ryžių miltai; kakavos milteliai; vanilės milteliai (0,1%).

Min. kakavos sausųjų medžiagų keikis – 60%.

Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir kitų riešutų pėdsakų.

 

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2348 KJ / 563 Kcal

Iš viso riebalų 31 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g

Iš viso angliavandenių 56 g

Iš kurių cukrus 32 g

Iš viso baltymų 8,5 g

Druska <0,01 g

Grynasis kiekis 300 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje.

Kilmės šalis: Ispanija

8,98 

Apie

Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas vanile sukuria šildantį ir jaukumo suteikiantį skonį. Šokoladas gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų išlaikant receptūrą ir tradicinį gamybos procesą, perduodamą iš kartos į kartą. Naudojimas: Užvirinkite 1 l pieno, sudėkite pasmulkintą šokoladą (300 g) ir maišant ištirpinkite. Jei norite tirštos tekstūros karšto šokolado, pieno kiekį sumažinkite iki 500-600 ml.   Sudedamosios dalys: kakavos pasta; cukrus; ryžių miltai; kakavos milteliai; vanilės milteliai (0,1%). Min. kakavos sausųjų medžiagų keikis – 60%. Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir kitų riešutų pėdsakų.   100 gramų gaminio maistingumo informacija: Energinė vertė 2348 KJ / 563 Kcal Iš viso riebalų 31 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g Iš viso angliavandenių 56 g Iš kurių cukrus 32 g Iš viso baltymų 8,5 g Druska <0,01 g Grynasis kiekis 300 g Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kambario temperatūroje. Kilmės šalis: Ispanija

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodasis šokoladas (60%) su vanile karšto šokolado gamybai (300 g)
8,98 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis