I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)

Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje – aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų, šviežią skonį ir aromatą.

Baltojo balzaminio acto perlai gali būti naudojami dvejopai: prancūziškos virtuvės šedevrų kūryboje ir kasdienio maisto gaminimo procese. Šie perlai praturtina baltosios mėsos, žuvies, vieno kąsnio patiekalų, užkandžių, salotų, daržovių, vaisių, ledų ir saldumynų skonį.

Sudedamosios dalys: koncentruota baltųjų vynuogių misa; baltojo vyno actas; vanduo; tirštiklis: celiuliozės guma; standikliai: kalcio chloridas ir natrio alginatas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 670 KJ / 160 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 29 g

Iš kurių cukrus 28.8 g

Iš viso baltymų 0.2 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 380 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Italija.

26,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
26,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis