I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)

Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje – aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų, šviežią skonį ir aromatą.

Baltojo balzaminio acto perlai gali būti naudojami dvejopai: prancūziškos virtuvės šedevrų kūryboje ir kasdienio maisto gaminimo procese. Šie perlai praturtina baltosios mėsos, žuvies, vieno kąsnio patiekalų, užkandžių, salotų, daržovių, vaisių, ledų ir saldumynų skonį.

Sudedamosios dalys: koncentruota baltųjų vynuogių misa; baltojo vyno actas; vanduo; tirštiklis: celiuliozės guma; standikliai: kalcio chloridas ir natrio alginatas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 670 KJ / 160 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 29 g

Iš kurių cukrus 28.8 g

Iš viso baltymų 0.2 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 380 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Italija.

27,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
27,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis