I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)

Tai actas, pagamintas iš tradicinių Viduržemio jūros regiono Moscatel vynuogių vyno. Jame taip pat galima pajusti gėlių aromato, medaus ir persiko skonio natų. Ypatingai tinka baltos mėsos marinatui, salotų pagardinimui. Jeigu domitės modernia gastronomija, galite naudoti net kokteiliuose.

Sudedamosios dalys: Moscatel vynuogių vynas, koncentruota vynuogių misa. Turi sulfitų. Be alergenų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 435 KJ / 83 Kcal

Baltymai 0 g

Angliavandeniai 25.5 g

Iš kurių cukrus 0 g

Riebalai  0 g

Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 0 g

Cholesterolis 0 mg

Kalis 1 mg

Neryškus maistinių skaidulų, vitaminų A ir C, kalcio ir geležies šaltinis

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Ispanija.

6,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)
6,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis