I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Balzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas „PRELIBATO“ yra 5 metus brandintas uosio statinėse. Pagamintas iš 100% Trebbiano Modenese vynuogių.

Sudedamosios dalys: 100% baltų vynuogių misa, apdorota sieros anhidridu.

Tirštumas: 1,20

Rūgštingumas: 4/5%

Kiekis: 200 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

15,98 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Argentinietiškas sumuštinis su chorizo ir čimičiuri

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdintas Benedikto kiaušinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškūs kalmarai su saldžiarūgščiu mangų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Voveraitėmis įdaryta kiaulienos išpjova

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kalėdinė Pavlova

Autorius: Ali Gadžijevas

Kišas su silke

Autorius: Gian Luca Demarco

Užkandis su silke, mangu ir kepintomis daržovėmis

Autorius: Gian Luca Demarco

Tortilija su kalakutiena ir kopūstais

Autorius: Gian Luca Demarco

Jūros gėrybių troškinys

Autorius: Gian Luca Demarco

Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu

Autorius: Gardu Gardu

Pomidorų padaže troškinta triušiena su polenta

Autorius: Gian Luca Demarco

Orkaitėje kepta upėtakio filė

Autorius: Gian Luca Demarco

Keptuvėje kepta starkio arba upėtakio filė

Autorius: Gian Luca Demarco

Keptas vilkešeris su lešių garnyru

Autorius: Gian Luca Demarco

Balzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)
15,98 
1
    1
    Krepšelis