I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas „SAPOROSO“ yra 6 metus brandintas ažuolinėse statinėse ir 6 mėnesius – plieninėse. Pagamintas iš: 50% Lambrusco Grasparossa vynuogių ir 50% Trebbiano Modenese vynuogių.

Sudedamosios dalys: misa; Modenos balzaminis actas (5%) (vynuogių misa, vyno actas); vyno actas.

Sudėtyje yra sulfitų.

Tirštumas: 1,30

Rūgštingumas: 4/5%

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

12,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Braškių ir mocarelos salotos su džiovintomis alyvuogėmis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Karališkos krevetės su Bok Choy salotomis

Autorius: Gian Luca Demarco

Lašišos kepsnys su anakardžių ir vynuogių padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Pyragėliai su mėsos įdaru

Autorius: Gian Luca Demarco

Gaivus silkės užkandis

Autorius: Gian Luca Demarco

Užkepta svogūnų sriuba

Autorius: Gian Luca Demarco

Blynelių Cannelloni

Autorius: Gian Luca Demarco

Bulvių pyragas su jautiena

Autorius: Gian Luca Demarco

Daržovių pyragas su portobelo grybais

Autorius: Gian Luca Demarco

Panini sumuštinis su vištiena

Autorius: Gian Luca Demarco

Užkandis su silke, mangu ir kepintomis daržovėmis

Autorius: Gian Luca Demarco

Tortilija su kalakutiena ir kopūstais

Autorius: Gian Luca Demarco

Burokėlių lazanija

Autorius: Gian Luca Demarco

Konservuoti orkaitėje apkepti pomidoriukai

Autorius: Gian Luca Demarco

Triušienos troškinys su vynuogėmis

Autorius: Gian Luca Demarco

Užkandžių asorti su Rambyno sūriu

Autorius: Gian Luca Demarco

Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)
12,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis