I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Balzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas „SAPOROSO“ yra 6 metus brandintas ažuolinėse statinėse ir 6 mėnesius – plieninėse. Pagamintas iš: 50% Lambrusco Grasparossa vynuogių ir 50% Trebbiano Modenese vynuogių.

Sudedamosios dalys: virtos juodosios vynuogės; Modenos balzaminis actas (5%) (virtos juodosios vynuogės, vyno actas); vyno actas.

Sudėtyje yra sulfitų.

Tirštumas: 1,30

Rūgštingumas: 4/5%

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

22,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Gaivios salotos su antienos confit

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Risotto su baravykais ir antienos “Confit”

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Svogūnų pyragas

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Pomidorinė sriuba su kokosų pienu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Itališka kiaušinienė Frittata

Autorius: Gian Luca Demarco

Vištienos blauzdelės su juodaisais ryžiais ir žirnelių tyre

Autorius: Gardu Gardu

Tuno kepsnys su risotto

Autorius: Gian Luca Demarco

Egzotiškos vištienos salotos

Autorius: Gian Luca Demarco

Menkės file su ančiuvių džiuvėsėliais

Autorius: Gian Luca Demarco

Kiaulienos išpjova imbiero ir medaus padaže

Autorius: Gian Luca Demarco

Azijietiška sriuba su mėsos kukuliais

Autorius: Gian Luca Demarco

Risotto su moliūgais

Autorius: Gian Luca Demarco

Šiltos ropinių daržovių salotos su omletu

Autorius: Gian Luca Demarco

Lazanija

Autorius: Gian Luca Demarco

Konservuotu tunu įdarytos cukinijos

Autorius: Gian Luca Demarco

Ėrienos šonkauliai su polenta

Autorius: Gian Luca Demarco

Balzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)
22,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis