I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Jezer balzamiko kremas su trumais (250 ml)

Balzaminis kremas su trumais gaminamas iš aukščiausios kokybės sherry vyno acto ir natūralių trumų. Tai nuostabus produktas, kuris papildys gausybę patiekalų – nuo salotų iki sūrių, paštetų bei mėsos. Prabangos skonis jūsų patiekaluose.

Sudedamosios dalys: sherry vyno actas (52,08%);  sirupas (44,64%); modifikuotas kukurūzų krakmolas; dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė E150d; tirštiklis ksantano derva; antioksidantas kalio metabisulfitas  E224; kvapioji medžiaga; juodieji trumai (Tuber melanosporum) (0,5%).

Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 144 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 33 g

Iš kurių cukrus 27 g

Iš viso baltymų 0.5 g

Druska 0.2 g

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Ispanija

18,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jezer balzamiko kremas su trumais (250 ml)
18,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis