I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Modenos balzaminis actas „INVECCHIATO” (250 ml)

Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir yra itin mėgiamas tikrų gurmanų.

Modenos balzaminis actas „INVECCIATO“ pasižymi tiršta konsistencija, intensyvia spalva, rūgštoku skoniu ir nuostabiu aromatu. Puikiai tinka su raudona ar balta mėsa, sūriu. Taip pat tai gera vaisių, saldainių, desertų ir ledų pagardinimo priemonė.

Sudedamosios dalys: lėtai virta ir koncentruota vynuogių misa, brandinta ąžuolinėse statinėse 10 metų; vyno actas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1302 KJ / 310 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 77 g

Iš kurių cukrus 77 g

Iš viso baltymų <0.1 g

Druska 43 mg

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

17,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Modenos balzaminis actas "INVECCHIATO" (250 ml)
17,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis