I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)

ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus šviežio baziliko ir alyvuogių kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių vaisių aromato natomis. Ypatingai tinka žuvies patiekalams, padažams, įvairioms mišrainėms ir salotoms pagardinti. Taip pat naudojamas net konditeriniuose kepiniuose ir ledų gamyboje.

Sudedamosios dalys: 100% pirmo spaudimo ypač tyras Arbequina alyvuogių aliejus, šviežias bazilikas. Be alergenų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 3700 KJ / 900 Kcal

Baltymai 0 g

Angliavandeniai 0 g

Iš kurių cukrus 0 g

Riebalai  100 g

Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 13,808 g, poli-nesočiosios – 10,523 g, mono-nesočiosios – 72,961 g

Cholesterolis 0 mg

Kalis 1 mg

Neryškus vitaminų A ir C, kalcio ir geležies šaltinis.

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Ispanija.

10,89 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)
10,89