I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Ypač tyras alyvuogių aliejus „ARBEQUINA“ (1000 ml)

ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių vaisių aromato natomis, užsibaigiančiomis neryškiu pipirų prieskoniu. Ypatingai tinka žuvies patiekalams, padažams, įvairioms mišrainėms ir salotoms pagardinti. Taip pat naudojamas net konditeriniuose kepiniuose ir ledų gamyboje.

Sudedamosios dalys: 100% pirmo spaudimo ypač tyras Arbequina alyvuogių aliejus. Be alergenų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 3700 KJ / 900 Kcal

Baltymai 0 g

Angliavandeniai 0 g

Iš kurių cukrus 0 g

Riebalai  100 g

Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 13,808 g, poli-nesočiosios – 10,523 g, mono-nesočiosios – 72,961 g

Cholesterolis 0 mg

Kalis 1 mg

Neryškus vitaminų A ir C, kalcio ir geležies šaltinis.

Kiekis: 1000 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Ispanija.

16,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Juodi makaronai su krevetėmis ir chorizo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keptas varškės sūris su obuolių čatniu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Koldūnai su kreminio sūrio ir špinatų įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Velingtono kepsnys (angl. Beef Wellington)

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Be lukšto virtas kiaušinis su topinambų tyre ir traškučiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypač tyras alyvuogių aliejus „ARBEQUINA“ (1000 ml)
16,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis