I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Vytintos jautienos užtepėlė „CECINA PARA UNTAR” (110 g)

Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant skrebučių, šviežios duonos ar kurti naujus skonius dedant ją į padažus, įdarus ir pan.

Sudedamosios dalys: jautienos kumpis; šoninė; augalinis aliejus; druska; cukrus: dekstrinas; stabilizatoriai: difosfatas (E450), polifosfatai (E452) ir (E452i); rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natrio acetatas (E262); antioksidantai: natrio eritorbatas (E316), butilintas hidrokisanizolas (E320), butilintas hidroksitoluenas (E321); rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natrio citratas (E331); konservantai: natrio nitritas (E250) ir kalio nitratas (E252).

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2142 kJ/510 kcal

Iš viso riebalų 43,3 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,1 g

Iš viso angliavandenių 6,9 g

Iš kurių cukrus 1,6 g

Baltymai 23,2 g

Druska 4,9 g

Kiekis: 110 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje patalpoje 0°C  – +7°C temperatūroje

Kilmės šalis: Ispanija

6,39 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultinga vištienos krūtinėlė su aromatingu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Miso grikiai su grybais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kreminė moliūgų sriuba su krevetėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Dešrelės su ypatingu padažu ir bulvių koše

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi čeburekai su aviena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rudeninis vištienos troškinys su grybais ir sviestiniais pyragėliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vytintos jautienos užtepėlė "CECINA PARA UNTAR" (110 g)
6,39 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis