I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)

Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens.

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos kilmės kviečiai); vanduo; kviečių miltai (23% itališkos kilmės kviečiai); raugas (7%): vanduo; kviečių miltai (itališkos kilmės kviečiai); pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus (3%); joduota jūros druska (jūros druska, kalio jodatas 0,003%); kviečių gemalai; fermentuoti kviečių miltai.

Sudėtyje gali būti sojų ir sezamo sėklų.

Gali būti sezamo ir garstyčių sėklų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1087 kJ/257 kcal

Iš viso riebalų 3,5 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,93 g

Iš viso angliavandenių 45,3 g

Iš kurių cukrus 1,9 g

Baltymai 9,4 g

Druska 1,8 g

Kiekis: 230 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje

Kilmės šalis: Italija

3,29 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
3,29 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis