I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)

Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai.

Sudedamosios dalys: artišokai; saulėgrąžų aliejus; vyno actas; druska; rūgštiklis citrinų rūgštis; antioksidantas askorbo rūgštis.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 809 kJ/196 kcal

Iš viso riebalų 18 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g

Iš viso angliavandenių 5,6 g

Iš kurių cukrus 1,1 g

Baltymai 1,9 g

Druska 1,1 g

Kiekis:  780 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temperatūroje.

Kilmės šalis: Italija

15,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
15,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis