I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Aštrus daržovių padažas su čili pipirais SALSA DI FUOCO (400 g)

Salsa Di Fuoco padažas gaminamas iš aitriųjų paprikų, pievagrybių, pomidorų, baklažanų ir artišokų.

Gerai subalansuotas aštrus skonis. Puikiai tinka picoms, karštiems sumuštiniams, makaronų, ryžių ir žinoma mėsos patiekalams pagardinti.

Sudedamosios dalys: saulėgrąžų aliejus; vanduo; čili pipirai (16%); kultyvuoti pievagrybiai (Agaricus bisporus) (13%); artošokai; džiovinti pomidorai; druska; vyno actas; baklažanai (4%); pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus; cukrus; aromatiniai augalai; rūgštiklis citrinų rūgštis; konservantas E224 (sulfitai).

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1209KJ / 293 Kcal
Iš viso riebalų 28 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g
Iš viso angliavandenių 7,3 g
Iš kurių cukrus 4,9 g
Iš viso baltymų 1,8 g
Druska 1,7 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp

Kiekis: 400 g

Kilmės šalis: Italija

8,40 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aštrus daržovių padažas su čili pipirais SALSA DI FUOCO (400 g)
8,40 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis