I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Paprikų ir apelsinų padažas SALSA DI PEPERONI E ARANCIA (525 g)

Padažas pagamintas iš šviežių paprikų su apelsinų žievele, kuri suteikia citrusų aromato. Puikiai dera su grilio patiekalais ir sumuštiniais.

Sudedamosios dalys: paprikos (75%); cukrus; obuolių actas; apelsinų žievelės (2%); druska; tirštiklis: ksantano derva; prieskoniai.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 268 kJ/63 kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 14 g

Iš kurių cukrus 14 g

Baltymai 0,8 g

Druska 1,5 g

Kiekis: 525 g

Laikymo sąlygos: laikykite aplinkos temperatūroje, atokiai nuo šviesos.

Kilmės šalis: Italija

7,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Paprikų ir apelsinų padažas SALSA DI PEPERONI E ARANCIA (525 g)
7,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis