I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Akcija!

Raudono vyno padažas HOME CHEF (250 ml)

Paruoštas naudojimui turtingo skonio raudono vyno padažas yra puikus būdas pagardinti mėgstamus patiekalus negaištant laiko. Puikiai dera su mėsos patiekalais, įvairiais nesaldžiais kepiniais ir net pica.

Sudedamosios dalys: nugarintas jautienos sultinys (vanduo, jautienos kaulai su mėsa, svogūnai, morkos, porai,  pomidorų tyrė, česnakas, čiobreliai, kadagio uogos, pipirai, rozmarinai, gvazdikėliai, lauro lapai, druska), raudonas vynas 19,4%, vanduo, bulvių krakmolas E1442, svogūnai, rudas cukrus, sviestas, jūros druska, pomidorų tyrė, raudonojo vyno actas, čiobreliai, pipirai.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 280 kJ/67 kcal

Iš viso riebalų 1,4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g

Iš viso angliavandenių 6,4 g

Iš kurių cukrus 1,6 g

Baltymai 7 g

Druska 0,75 g

Kiekis:  250 ml

Laikymo sąlygos: neatidarius, laikant +16-20°C temperatūroje tinka vartoti iki 12 mėnesių. Atidarius laikyti +4°C temperatūroje, sunaudoti per 3-4 dienas.

Kilmės šalis: Norvegija

2,49 

Apie

Paruoštas naudojimui turtingo skonio raudono vyno padažas yra puikus būdas pagardinti mėgstamus patiekalus negaištant laiko. Puikiai dera su mėsos patiekalais, įvairiais nesaldžiais kepiniais ir net pica.

Sudedamosios dalys: nugarintas jautienos sultinys (vanduo, jautienos kaulai su mėsa, svogūnai, morkos, porai,  pomidorų tyrė, česnakas, čiobreliai, kadagio uogos, pipirai, rozmarinai, gvazdikėliai, lauro lapai, druska), raudonas vynas 19,4%, vanduo, bulvių krakmolas E1442, svogūnai, rudas cukrus, sviestas, jūros druska, pomidorų tyrė, raudonojo vyno actas, čiobreliai, pipirai.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 280 kJ/67 kcal

Iš viso riebalų 1,4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g

Iš viso angliavandenių 6,4 g

Iš kurių cukrus 1,6 g

Baltymai 7 g

Druska 0,75 g

Kiekis:  250 ml

Laikymo sąlygos: neatidarius, laikant +16-20°C temperatūroje tinka vartoti iki 12 mėnesių. Atidarius laikyti +4°C temperatūroje, sunaudoti per 3-4 dienas.

Kilmės šalis: Norvegija

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudono vyno padažas HOME CHEF (250 ml)
4,99  2,49 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis