I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Risotto ryžiai su brokoliais, bulvėmis, morkomis ir špinatais (250 g)

Risotto – klasikinis itališkas patiekalas, kuris mėgstamas visame pasaulyje. Tiems, kas nenori daug laiko praleisti virtuvėje, bet nori mėgautis aromatingu ir sočiu patiekalu, siūlome rinktis šį paruoštą risotto ryžių mišinį. Risotto ryžiai su brokoliais, bulvėmis, morkomis ir špinatais – puikus paruoštukas netikėtai užsukus svečiams ar greitai vakarienei. Produkto sudėtyje yra liofilizuotų ir šaltyje džiovintų žolelių bei daržovių, kurios išsaugo natūralią spalvą ir patiekalui suteikia šviežumo pojūtį.

Kaip gaminti:

Risotto pakelio turinį suberti į įkaitintą prikaistuvį ar gilią keptuvę su dviem šaukštais aliejaus ir pakepinti keliasdešimt sekunčių. Užpilti litru vištienos ar daržovių sultinio ir, retkarčiais pamaišant, virti 13-15 minučių. Praėjus laikui paragaukite ir, jei ryžiai kietoki, palaikykite dar 2 minutes. Supilkite parmezano sūrį ir išmaišykite.

Sudedamosios dalys: Carnaroli ryžiai (95%); bulvės* (1,5%); brokoliai* (1%); morkos* (1%); salierai*; špinatai* (0,5); česnakai*.

*Produktai džiovinti arba liofilizuoti.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1583 kJ/377 kcal

Iš viso riebalų 0,7 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g

Iš viso angliavandenių 89 g

Iš kurių cukrus 0 g

Baltymai 7,9 g

Druska 0 g

Kiekis: 250 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje patalpoje atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių, ne daugiau, kaip 30°C temperatūroje.

Kilmės šalis: Italija

4,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Risotto ryžiai su brokoliais, bulvėmis, morkomis ir špinatais (250 g)
4,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis