I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, o kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu kiaušininio glaisto sluoksniu, todėl jos ne taip greitai sugeria įdaro drėgmę. Tartaletės yra iškeptos, jas galima naudoti vos tik atšildžius. Puikiai tinka šventiniams užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Jas taip pat galima užkepti ir pasigaminti greitų karštų užkandžių, pvz. tokių kaip kišas ir pan. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai; sviestas; cukrus; pomidorai; kiaušiniai; augalinis aliejus (sojų); druska; svogūnų pudra; žolelės; juodieji pipirai; glazūra: kiaušiniai.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1 924KJ / 460 Kcal

Iš viso riebalų 26,4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,3 g

Iš viso angliavandenių 49,4 g

Iš kurių cukrus 7,6 g

Iš viso baltymų 6,7 g

Druska 1,48 g

Tartaletės išmatavimai: 35 x 10 mm

Kiekis: padėklas su 42 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje.

Kilmės šalis: Prancūzija.

19,49 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
19,49