I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Raudonųjų svogūnų confit (285 g)

Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Raudonųjų svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių sūrių ir kitų užkandžių.

Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai; actas; cukrus; citrinų sultys; pektinas; pipirų mišinys.

Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1017 kJ/242 kcal

Iš viso riebalų 0,03 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,03 g

Iš viso angliavandenių 59 g

Iš kurių cukrus 57 g

Baltymai 0,34 g

Druska 0,01 g

Kiekis: 285 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp. Atidarius pakuotę, laikykite ją šaldytuve.

Kilmės šalis: Belgija

5,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Raudonųjų svogūnų confit (285 g)
5,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis